Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Canon imageRUNNER ADVANCE 400i

Canon imageRUNNER ADVANCE 400i

Conceput pentru grupuri de lucru solicitate, acest dispozitiv compact imageRUNNER ADVANCE combină ieşirea monocromă eficientă cu manipularea inteligentă a documentelor, pentru optimizarea fluxurilor de lucru, economii financiare şi protecţia informaţiilor confidenţiale.

Beneficii

  • Imprimare monocolor eficientă A4 la 40 ppm
  • Design compact
  • Ecran tactil color rabatabil SVGA de 17,8 cm, personalizabil
  • Capacitate hârtie de până la 2.300 de coli
  • Funcţii puternice de captură, controlul costurilor şi integrare
  • Opţiuni de securitate avansate
  • Eficienţă energetică de vârf

 

Specificaţii detaliate


 

Rezultate şi captură eficiente


imageRUNNER ADVANCE 400i administrează volumele de lucru ale grupurilor de lucru şi departamentelor solicitate, datorită unui design robust, unei capacităţi de hârtie de 2300 de coli şi unei viteze rapide de ieşire de 40 ppm. Ecranul color tactil mare, meniurile intuitive şi autentificarea inteligentă a utilizatorului oferă o experienţă unică, personalizată, şi o utilizare fără efort. Administrarea documentelor este lipsită de efort, cu scanare color rapidă şi conversie într-o gamă variată de formate. Documentele pot fi urmărite, securizate, semnate, arhivate şi trimise la o varietate de destinaţii. Pentru o optimizare completă a procesului, toate dispozitivele imageRUNNER ADVANCE se integrează strâns cu o gamă de programe software puternice de gestionare a ieşirii şi a informaţiilor.

Controlaţi cheltuielile


Autentificarea inteligentă şi premiată¹ a utilizatorilor permite controlul asupra accesului şi drepturilor utilizatorilor, oferind în acelaşi timp vizibilitate şi urmărirea activităţii prin intermediul funcţiei de raportare. Pentru reducerea costurilor de gestionare, acest dispozitiv compact asigură funcţionalitatea mai multor dispozitive într-o singură unitate şi poate fi gestionat într-o manieră consecventă ca parte a unei flote de dispozitive imageRUNNER ADVANCE. Software-ul uniFLOW oferă mai multă eficienţă prin selectarea centrului de costuri, redirecţionarea activităţilor de imprimare şi raportarea detaliată.

Securizaţi-vă informaţiile.


Informaţiile dvs. sunt protejate printr-o serie de funcţii standard, cum ar fi imprimarea securizată, controlul accesului şi al drepturilor utilizatorului, raportul de activitate, precum şi ştergerea securizată a sarcinilor de pe unitatea hard disk. Opţiunile suplimentare de siguranţă asigură respectarea celor mai înalte standarde în domeniu, precum şi cele mai performante funcţii, cum ar fi capacitatea de a urmări sau a preveni infracţiunile prin prevenirea pierderii datelor referitor la imprimate, copii, scanări şi faxuri.

Integrare şi gestionare eficiente


Suportul pentru standarde industriale, combinat cu puternica platformă MEAP a dispozitivelor imageRUNNER ADVANCE, asigură o integrare perfectă în mediile IT şi o corelare strânsă cu gama Canon premiată de soluţii pentru documente². Platforma consecventă şi instrumentele de gestionare ale dispozitivului imageRUNNER ADVANCE permit configurarea, gestionarea şi actualizarea dispozitivului în mod centralizat şi eficient, fie individual, fie ca parte a unei flote mai mari de dispozitive, precum şi monitorizarea, raportarea şi diagnosticarea problemelor, pentru o întreţinere proactivă şi eficientă.

Respect faţă de mediu


Pe baza tehnologiilor premiate³, acest dispozitiv compatibil ENERGY STAR® oferă o valoare nominală TEC* de primă clasă şi consumă cel mult 1W în modul inactiv. Respectând cele mai înalte niveluri de conformitate ecologică, dispozitivul este totodată construit din materiale bio şi plastic reciclat, pentru piesele specificate.
 

¹ Aplicaţia Canon Universal Login Manager a primit distincţia BLI Outstanding Achievement in Innovation (Realizare excepţională în domeniul inovaţiei) în 2013. Sursă: www.buyerslab.com

² Canon a primit distincţia BLI Document Imaging Solutions Line of the Year (Linia de soluţii de imagistică pentru documente a anului) în 2013. Sursă: www.buyerslab.com

³ Canon a primit distincţia BLI Energy Efficiency Line of the Year (Linia de eficienţă energetică a anului) în 2013 Sursă: www.buyerslab.com

* Metodologie definită de ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
  • Producător: Canon
  • Cod produs: imageRUNNER ADVANCE 400i
  • Disponibilitate: Întreabă

Etichete: Canon, imageRUNNER, ADVANCE, 400i

Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
imageRUNNER C1225 este un dispozitiv multifuncţional color în format A4, cu numeroase funcţii,..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
Performanţă impresionantă la volume mari în mod constant Acest model avansat de producţie uşoară ..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 615iZ II cu dispozitiv de finisareOptimizată pentru a spori productivitate..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715i II Concepută pentru a excela în medii corporative, această imprim..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525i IICreată pentru medii corporative dificile, această imprimantă superr..
Loading...