Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Canon imageRUNNER C1225

Canon imageRUNNER C1225

imageRUNNER C1225 este un dispozitiv multifuncţional color în format A4, cu numeroase funcţii, destinat indivizilor şi grupurilor mici preocupate de rentabilitate, şi care asigură gestionarea rapidă şi eficientă a documentelor, „la cheie”. Model disponibil exclusiv în regiunile selectate [1].

Beneficii

 • Imprimare automată faţă-verso, copiere, scanare color şi trimitere
 • Imprimări color şi alb-negru la 25 ppm
 • Capacitate de până la 1.100 coli
 • Afişaj color de 8,9 cm, cu suport tactil şi pentru gesturi de alunecare
 • Integrare în reţea cu suport pentru imprimare şi scanare mobilă
 • Suport extins în diverse limbi[ 2]
 • La cheie; consumabile uşor de instalat şi schimbat
 • Toner standard inclus în cutie; până la 12 luni de imprimare color² [3]
 • Consum redus de energie

 

Specificaţii detaliate


 

Productiv şi flexibil

imageRUNNER C1225 este un dispozitiv multifuncţional color A4 productiv, care oferă până la 25 de pagini pe minut, asigurând rezultate color de înaltă calitate. O interfaţă nouă color cu suport tactil, de 8,9 cm, oferă utilizatorului o operare simplă şi intuitivă Capacităţile flexibile de imprimare şi scanare mobile, precum Apple AirPrint™, imprimare Mopria şi aplicaţiile pentru imprimare şi scanare mobilă susţin eficienţa sarcinilor mobile. Utilizatorii pot de asemenea să scaneze şi să trimită direct şi cu uşurinţă documente la o varietate de destinaţii, inclusiv către e-mailuri şi foldere partajate.

Profesional şi rentabil

imageRUNNER C1225 este o soluţie A4 pentru persoanele preocupate cel mai mult de rentabilitate. Setul complet de tonere din cutie vă permite să utilizaţi dispozitivul imediat. Reduceţi consumul de hârtie cu ajutorul funcţiilor de tipărire automată faţă-verso, copiere şi scanare. Tehnologia imagistică de la Canon, V² (culori vii şi vibrante), garantează că documentele dvs. vor impresiona şi vor ieşi în evidenţă.

Fără griji şi deţinând controlul

Utilizatorii pot configura şi instala dispozitivul într-o manieră rapidă şi uşoară, urmând pur şi simplu instrucţiunile ghidului din interfaţa de utilizator. Dispozitivul „la cheie”, livrat cu toner, oferă utilizatorilor tot ce le trebuie pentru a începe treaba. Puteţi achiziţiona consumabilele atunci când aveţi nevoie de ele, sau imageRUNNER C1225 poate fi integrat serviciilor de imprimare de bază, oferind citirea automată a contoarelor şi diagnosticarea la distanţă.

Potrivită pentru diferite medii de birou

Cu un design compact, imageRUNNER C1225 se potriveşte perfect în diverse medii de birouri cu spaţiu mic, fiind adecvat pentru grupurile de lucru mici, în cadrul organizaţiilor de orice dimensiune, ca un dispozitiv amplasat fie pe birou, fie pe podea, datorită opţiunilor sale flexibile privind caseta pentru hârtie. Suportul lingvistic extins pentru meniurile de funcţii, driverele de imprimare şi etichete oferă utilizatorilor posibilitatea de a naviga în limba lor nativă [2].

Respect faţă de mediu

Acest dispozitiv compatibil ENERGY STAR® oferă o valoare nominală TEC[4] lider în clasa sa şi consumă numai 1 W sau mai puţin în modul inactiv. Este proiectat pentru a fi mai eficient energetic, reducând consumul de energie în utilizare şi impactul asupra mediului. imageRUNNER C1225 prezintă, de asemenea, serioase veleităţi ecologice, calificându-se şi în competiţia pentru exigentul premiu Blue Angel.
 

[1] Acest produs este disponibil numai prin Canon Orientul Mijlociu, Canon Eurasia, Canon Africa de Sud, Canon Europa Centrală şi de Est, Canon Polonia, Canon Republica Cehă, Canon Slovacia, Canon Ungaria şi Canon Rusia.

[2] imageRUNNER C1225 este localizat în toate limbile europene standard, precum şi în rusă, turcă, arabă, poloneză, maghiară, cehă şi slovacă. Cu toate acestea, interfața web de administrare în limba Arabă nu este acceptată.

[ 3] Rezultatele efective vor varia şi pot fi mai mari sau mai mici de 12 luni în funcţie de modalitatea individuală de utilizare. Calculul imprimării color pentru 12 luni este bazat pe un volum lunar de imprimare de 1.000 de pagini A4, 30% pagini color şi 5% acoperire ISO Standard (ISO/IEC 24712). Randamentul tonerului standard negru este de 12.000 de pagini. Randamentul tonerului galben, magenta şi cyan este de 7.300 pagini.

[ 4] Consum normal de energie. Metodologie definită de ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)

AirPrint™ şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 • Producător: Canon
 • Cod produs: imageRUNNER C1225
 • Disponibilitate: Întreabă

Etichete: Canon, imageRUNNER, C1225

Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
imageRUNNER C1225 este un dispozitiv multifuncţional color în format A4, cu numeroase funcţii,..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
Performanţă impresionantă la volume mari în mod constant Acest model avansat de producţie uşoară ..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 615iZ II cu dispozitiv de finisareOptimizată pentru a spori productivitate..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715i II Concepută pentru a excela în medii corporative, această imprim..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525i IICreată pentru medii corporative dificile, această imprimantă superr..
Loading...