Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Canon imagePROGRAF PRO-2000

Canon imagePROGRAF PRO-2000

Pentru o calitate excelentă a imprimării fotografiilor, imprimanta imagePROGRAF PRO-2000 poate genera imagini de până la 24”, cu o calitate optimă a imprimării şi o viteză și fiabilitate excelente.

Beneficii

 • Utilizând cele 12 cerneluri LUCIA PRO, culorile sunt mai bogate şi nuanţele de negru sunt mai intense, având ca rezultat materiale imprimate care reproduc cu fidelitate imaginile.
 • Un nou cap de imprimare cu lăţimea de 1,28" permite o imprimare mai rapidă şi menţine o calitate înaltă a imprimării.
 • Unitatea opţională cu rolă dublă permite alimentarea continuă cu hârtie sau preluarea automată a materialului imprimat.
 • Un design atractiv, cu componente hardware de culoare neagră, cu o linie roşie accentuată, care denotă legătura cu camerele digitale Canon EOS.
 • Design ergonomic, cu o suprafaţă plană a părţii de sus, pentru verificarea imprimării şi cu un panou operaţional cu ecran LCD tactil de 3,5".
 • Imprimare rapidă şi uşoară pentru formatele de fişier PDF şi JPEG, direct de pe stickul de memorie USB.
 • Funcţionalitate Wi-Fi, pentru conexiune uşoară şi configurare rapidă la reţelele wireless.
 • Consecvenţă garantată a culorilor între lucrări şi diferite locaţii de producţie.
 • Rezervoare de cerneală de mare capacitate, care pot fi înlocuite „din mers”, pentru o imprimare fără întreruperi.
 • Plug-inul Print Studio Pro vă permite să imprimaţi fără efort din programe software de editare profesionale, precum Adobe Lightroom®, Adobe Photoshop® şi aplicaţia Digital Photo Professional de la Canon.

 

Specificaţii detaliate


 

Nou – cerneală pe bază de pigmenţi LUCIA PRO

Cerneala pe bază de pigmenţi LUCIA PRO a fost creată recent pentru seria imagePROGRAF PRO, pentru a asigura imprimarea cu o gamă variată de culori, cu o expresie de culoare excelentă, cu o reproducere de calitate superioară a zonei întunecate, cu o granularitate redusă şi cu caracteristici adecvate pentru imprimare pe hârtie lucioasă.

Nou – cap de imprimare de precizie avansată

Noul cap de imprimare integrat în seria imagePROGRAF PRO cu 12 culori permite o imprimare şi mai rapidă, cu o calitate excepţională a materialului imprimat. Cu o lăţime compactă, de 1,28”, permite picurarea eficientă şi foarte precisă a cernelii, fără abateri.

Nou – motor de procesare a imaginii

Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO sunt prevăzute cu un motor de procesare reproiectat: L-COA PRO. Acesta combină cei mai recenţi şi mai avansaţi algoritmi Canon de prelucrare a imaginilor cu un circuit integrat de ultimă generație, specific aplicaţiei (ASIC) pentru procesarea de imagini de înaltă rezoluţie şi date, asigurând o calitate excelentă a imprimării, la viteze ridicate.

Nou – platformă rigidă, pentru calitate optimă

Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO sunt prevăzute cu o platformă mecanică complet nouă. Structura deosebit de inovatoare a şasiului este prevăzută cu un cadru de o excepţională rigiditate, care poate menţine o distanţă precisă între capul de imprimare şi suport, eliminând practic oscilaţiile, pentru o poziţionare deosebit de precisă a cernelii, cu abateri reduse între culori.

Unitate cu rolă dublă

Unitatea cu rolă dublă asigură o rolă de hârtie suplimentară sau funcţionează ca unitate de preluare a suporturilor pentru materialele imprimate. Preluarea suportului se poate efectua cu suprafaţa imprimată fie la interior, fie la exterior.

Chroma Optimiser

Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO utilizează cerneala transparentă Chroma Optimiser, pentru îmbunătăţirea performanţelor de imprimare de înaltă calitate pe hârtie lucioasă.

Calibrarea culorilor

Se obţine o reproducere consecventă a culorilor de la o lucrare de imprimare la alta, compensând orice variaţie datorată diferenţelor dintre imprimante sau modificărilor în timp.

Calitate a materialului tipărit, de o fidelitate ireproşabilă

Structura completă, claritatea şi textura fotografiilor realizate utilizând camerele digitale EOS de la Canon pot fi reproduse cu claritate pe hârtie, la o calitate de o fidelitate ireproşabilă, utilizând plug-inul Print Studio Pro de la Canon.

Excelentă selecţie a programelor software

Programele software livrate cu imprimantele din seria imagePROGRAF PRO acceptă o gamă variată de soluţii de imprimare complexe şi de format mare, dispunând de caracteristici de optimizare a eficienţei mediilor de imprimare. Mai important, software-ul este complet portabil între platforme, fiind compatibil atât cu computerele Windows, cât şi cu cele Macintosh.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 • Producător: Canon
 • Cod produs: imagePROGRAF PRO-2000
 • Disponibilitate: Întreabă

Etichete: Canon, imagePROGRAF, PRO-2000

Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
imageRUNNER C1225 este un dispozitiv multifuncţional color în format A4, cu numeroase funcţii,..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
Performanţă impresionantă la volume mari în mod constant Acest model avansat de producţie uşoară ..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 615iZ II cu dispozitiv de finisareOptimizată pentru a spori productivitate..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715i II Concepută pentru a excela în medii corporative, această imprim..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525i IICreată pentru medii corporative dificile, această imprimantă superr..
Loading...