Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Canon imageFORMULA ScanFront 330

Canon imageFORMULA ScanFront 330

Scaner color de reţea compact şi fiabil conceput pentru creşterea productivităţii şi economisirea costurilor IT prin operare simplă şi rapidă, gestionare centralizată şi cu integrare perfectă în aplicaţiile de business şi în fluxul de lucru

 

Beneficii

  • Design elegant, compact
  • Scanare fiabilă de mare viteză
  • Funcţionare simplă cu butoane de operare personalizate
  • Costuri IT reduse cu administrare de la distanţă şi integrare în reţea
  • Caracteristici de securitate avansate
  • Personalizare uşoară cu SDK prin Web

 

Specificaţii detaliate


 

Scanare fiabilă de mare viteză

Scanerul compact ScanFront 330 ajută la eficientizarea fluxurilor de lucru şi reduce costurile cu viteze de scanare productive, de până la 30 ppm. Utilizatorii pot trimite rapid documente către diverse destinaţii din reţea, inclusiv la mai multe destinaţii odată. Cu un mecanism nou conceput cu rolă de alimentare şi un circuit direct al hârtiei, utilizatorii pot scana cu încredere diverse tipuri de documente, de la hârtie groasă/subţire, carduri, documente de 1 m lungime, format A3 (în modul Folio) şi carduri în relief.

Operare simplă

Utilizatorii vor constata că scanarea cu ScanFront 330 este simplă şi practică. Ecranul color intuitiv de 8,4 ţoli de înaltă definiţie şi butoanele de operare care pot fi personalizate asigură distribuirea promptă şi corectă a fişierului către diverse locaţii, precum e-mail, foldere din reţea, FTP, USB, fax şi tipărire. Caracteristicile utile care economisesc timp includ funcţia email-me care permite utilizatorilor să trimită rapid documente către adresele lor personale de e-mail şi funcţia fax ad-hoc cu introducerea detaliilor de destinaţie a faxului în momentul scanării.

Gestionare practică la distanţă

ScanFront 330 este uşor de configurat şi de gestionat şi ajută la reducerea costurilor IT. Adăugarea unui scaner la reţea nu necesită niciun hardware sau software suplimentar şi se poate executa fără a instala un software tip server. Administratorii IT pot să actualizeze, să realizeze copii de siguranţă şi să restabilească de la distanţă dispozitive multiple, printr-un simplu browser Web sau simultan, cu Instrumentul de administrare ScanFront.

Integrare perfectă

Integrarea în aplicaţiile business poate fi realizată perfect. Fişierele index ce conţin metadate (în format CSV sau XML) pot fi transferate cu fiecare document scanat, iar aceste informaţii se pot de asemenea utiliza la denumirea fişierelor de imagine - permiţând clasificarea mai uşoară în sistemele back-office. În plus, scanerele SDK sunt disponibile pentru dezvoltatori, inclusiv o versiune Web care permite software-ului ScanFront să funcţioneze ca server web/cloud individual. Această caracteristică oferă oportunităţi mai extinse de integrare pentru dezvoltatori şi departamente IT, pentru a-şi crea propriilor lor soluţii personalizate integrate pentru aplicaţiile de business.

Securitate robustă

ScanFront 330 integrează un set robust de funcţii avansate de securitate ce permit utilizatorilor să deţină controlul total asupra accesului, gestionării şi distribuirii de informaţii. Acestea includ un cont de conectare pentru identificarea dispozitivului, verificarea parolei şi deconectarea automată în urma unei perioade de inactivitate. Restricţiile specifice utilizatorilor şi monitorizarea activităţii acestora poate fi administrată în mod centralizat, iar trimiterea securizată a documentelor este realizată cu ajutorul criptării fişierelor PDF şi a protecţiei cu parolă, pentru vizualizare, editare şi imprimare securizată.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
  • Producător: Canon
  • Cod produs: imageFORMULA ScanFront 330
  • Disponibilitate: Întreabă

Etichete: Canon, imageFORMULA, ScanFront, 330

Imprimantă cu 8 culori pentru format mare, concepută pentru domeniul artelor grafice. Imprimanta iPF..
O imprimantă laser monocrom accesibilă ca preţ, de dimensiuni reduse, concepută pentru uz personal s..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
imageRUNNER C1225 este un dispozitiv multifuncţional color în format A4, cu numeroase funcţii,..
Performanţă impresionantă la volume mari în mod constant Acest model avansat de producţie uşoară ..
imagePROGRAF TX-3000 MFP T36Multifuncţionala de format mare, de 36 inchi, este o propunere completă..
imagePROGRAF TX-4000 MFP T36Multifuncţională de format mare de top, care beneficiază de tehnică ino..
Posibilităţi de refacere a desenelor pentru imprimarea posterelor şi a fişierelor CAD şi GISTehnica..
Imprimanta completă şi perfectă pentru postere şi fişiere CAD şi GISImprimanta cu jet de cerneală d..
Redefinirea posibilităţilor de imprimare a posterelor şi fişierelor CAD şi GISModelul avansat image..
Loading...