Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Canon imageFORMULA DR-C225W

Canon imageFORMULA DR-C225W

Funcţia Wi-Fi încorporată a modelului DR-C225W permite scanarea wireless de pe dispozitivul mobil, tabletă sau PC. Ideală pentru partajare între utilizatorii din birou, captarea documentelor la punctele de vânzare ale clienţilor şi scanarea la domiciliu.

 

Beneficii

  • Aspect ultracompact, cu un circuit vertical unic, în forma literei J
  • Scanare Wi-Fi de mare viteză, de până la 50 ipm
  • Pachet de software complet pentru toate necesităţile de scanare
  • Funcţii de procesare avansată a imaginii
  • Scanare simplă şi uşoară datorită funcţiilor intuitive

 

Specificaţii detaliate


 

Captare şi partajare flexibile

Modelul DR-C225W, cu funcţie Wi-Fi încorporată, oferă o experienţă mai bună clienţilor şi un proces decizional mai rapid. Acesta permite dispozitivelor iPad®, iPhone® şi Android să capteze în mod eficient loturi de documente, direct la punctul de vânzare. Informaţiile importante despre clienţi pot fi validate rapid şi transmise imediat în fluxurile de lucru profesionale din sisteme cloud şi sisteme de gestionare a informaţiilor pentru procesare mai rapidă. Modelul DR-C225W poate fi partajat atât de departamentele corporatiste, cât şi de birourile mici, prin intermediul funcţiei wireless. Instrumentul de configurare pentru conectarea wireless uşor de utilizat permite o comutare mai lină între modul Punct de acces şi modul Staţie (modul Infrastructură). Modelul DR-C225W poate funcţiona, de asemenea, prin intermediul unei conexiuni standard prin USB.

Profil compact, design inspirat

Datorită designului unic al sistemului de alimentare cu documente, cu un circuit vertical în forma literei J, modelul DR-C225W ocupă un spaţiu restrâns pe birou atunci când scanaţi. Scanerul poate fi aşezat cu uşurinţă pe un birou mic şi îngust, pe un pervaz sau în punctele de vânzare ale clienţilor, unde spaţiul poate fi limitat.

Scanare rapidă, flexibilă

Pentru a ajuta echipele să lucreze rapid şi eficient, DR-C225W oferă scanare faţă-verso de mare viteză de până la 50 ipm în modul Wi-Fi.¹ Alimentatorul automat de documente pentru 30 de coli, prevăzut cu sistem cu ultrasunete de detectare a alimentării duble, procesează eficient orice lot de documente mixte. Circuitul selectabil de alimentare directă permite scanarea cu uşurinţă a cărţilor de identitate, a fotografiilor şi a imprimatelor cu lungime de 3 m.

Procesare avansată a imaginii

Scanerul DR-C225W include funcţii avansate de procesare a imaginilor, inclusiv detectarea automată a culorilor, îmbunătăţirea clarităţii textului şi funcţii avansate de corectare a alinierii. Tehnologia MultiStream™ permite generarea simultană de imagini în diferite moduri de scanare.

CaptureOnTouch

Obţineţi o experienţă de scanare mai simplă şi mai intuitivă cu ajutorul interfeţei bazate pe pictograme pas cu pas a software-ului CaptureOnTouch. Caracteristicile nou îmbunătăţite vă pun la dispoziţie o gamă de funcţii puternice şi totuşi uşor de utilizat de scanare şi de editare a documentelor. În modul Full Auto (Complet automat), funcţia CaptureOnTouch aplică în mod automat setările de scanare ideale pentru conţinutul documentului.

CaptureOnTouch Mobile

Această aplicaţie gratuită pentru dispozitive mobile, care poate fi descărcată, vă permite să scanaţi loturi de documente direct pe dispozitivul mobil/tabletă, incluzând procesarea avansată a imaginilor, cum ar fi detectarea automată a formatului documentului, corectarea alinierii şi eliminarea paginilor goale.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
  • Producător: Canon
  • Cod produs: imageFORMULA DR-C225W
  • Disponibilitate: Întreabă

Etichete: Canon, imageFORMULA, DR-C225W

Imprimantă cu 8 culori pentru format mare, concepută pentru domeniul artelor grafice. Imprimanta iPF..
O imprimantă laser monocrom accesibilă ca preţ, de dimensiuni reduse, concepută pentru uz personal s..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
imageRUNNER C1225 este un dispozitiv multifuncţional color în format A4, cu numeroase funcţii,..
Performanţă impresionantă la volume mari în mod constant Acest model avansat de producţie uşoară ..
Imprimantă, scanner, fax şi copiator alb-negru rapid, sigur şi uşor de utilizat, cu conectivitate mo..
Imprimantă, scanner şi copiator alb-negru rapid, sigur şi uşor de utilizat, cu conectivitate mobilă...
Beneficiaţi de imprimare la calitate laser, copiere, trimitere şi scanare cu imprimanta multifuncţio..
Beneficiaţi de imprimare la calitate laser, copiere, trimitere şi scanare cu imprimanta multifuncţio..
Beneficiaţi de imprimare la calitate laser, copiere, trimitere prin fax şi scanare cu imprimanta mul..
Loading...