Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Canon imageFORMULA DR-F120

Canon imageFORMULA DR-F120

Bucuraţi-vă de o soluţie de scanare rapidă şi fără efort, reprezentată de scanerul versatil imageFORMULA DR-F120, care este echipat cu un alimentator automat de documente, integrat, şi cu o unitate cu suport plat. Acesta este perfect pentru scanarea unei game variate de tipuri de documente la calitate înaltă.

 

Beneficii

  • Menţineţi nivelul înalt de productivitate cu scanarea duplex de 20 ppm şi cu alimentatorul duplex automat pentru 50 de coli
  • Scanaţi cărţi, reviste sau materiale fragile cu ajutorul suportului plat integrat
  • Obţineţi rezultate o calitate excepţională a imaginilor la o rezoluţie de scanare de până la 2400 dpi
  • Scanaţi cu uşurinţă folosind CaptureOnTouch 3 şi butoanele „cu o singură atingere” pentru operaţii frecvente
  • Scanaţi în format PDF editabil şi conectaţi-vă la aplicaţii cloud
  • Reduceţi costurile cu funcţionarea eficientă energetic

 

Specificaţii detaliate


 

Productivitate maximizată

Scanaţi diferite tipuri de documente cu acurateţe şi în mod eficient cu modelul DR-F120: o soluţie de scanare multifuncţională şi compactă care oferă un alimentator automat de documente (ADF) şi un suport plat. Puteţi economisi timp preţios utilizând alimentatorul de documente pentru 50 de coli şi viteză de scanare de 20 ppm. Vă puteţi baza pe modelul DR-F120 pentru a vă duce munca la bun sfârşit, cu un volum zilnic recomandat de până la 1000 de scanări.

Manipulare fără efort a hârtiei

DR-F120 vă oferă flexibilitate completă pentru a putea scana o gamă variată de materiale, în ciuda formei compacte a scanerului şi a dimensiunilor reduse. Dispozitivul ADF cu circuit direct este adecvat pentru documentele în format A4 şi pentru suporturi media cu lungimea de până la 1.000 mm. Datorită rolei de separare din mecanismul de alimentare, veţi beneficia de fiabilitate sporită şi veţi face economie de timp la scanarea documentelor mixte. Scanerul cu suport plat este ideal pentru manipularea unor materiale precum cărţile, paşapoartele sau revistele, acesta scanând fără efort pagini cu formate până la cel de tip A4. Acesta este adecvat atât pentru fotografii, cât şi pentru alte documente groase, subţiri şi delicate.

Imagini de calitate superioară

Modelul DR-F120 oferă rezultate de calitate superioară la fiecare utilizare, datorită scanării la 2400 dpi, a gamei largi de funcţii integrate pentru îmbunătăţirea imaginii şi renumitei tehnologii de imagistică de la Canon. Veţi obţine o acurateţe fără precedent a culorilor, care redau fidel documentul original datorită funcţiei de corectare a culorilor 3D oferită de acest scaner.

Utilizare simplă şi intuitivă

Obţineţi rezultate superbe cu o singură apăsare de buton utilizând modul Full Auto Mode (Complet automat), care aplică setările optime fiecarei imagini scanate. Instrumentele încorporate elimină paginile albe, detectează automat formatul hârtiei şi orientarea textului, iar funcţia automată de corectare a alinierii îndreaptă documentele care sunt alimentate oblic. Operaţiile de zi cu zi pot deveni chiar mai simple dacă le alocaţi celor 3 butoane de pe panoul scanerului.

Software-ul inclus vă oferă mai multe opţiuni

Modelul DR-F120 vă oferă o experienţă de scanare simplă şi intuitivă cu ajutorul software-ului CaptureOnTouch 3 de la Canon. Utilizatorii pot scana, edita şi expedia documente cu şi mai multă uşurinţă cu ajutorul acestei soluţii de scanare versatile. Interfaţa bazată pe pictograme pas cu pas permite utilizatorilor să convertească rapid documente pe hârtie în mai multe formate de fişiere (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG şi PowerPoint). CaptureOnTouch are aceeaşi funcţionalitate ca o soluţie simplă de îndosariere a documentelor, care permite utilizatorilor să scaneze şi să creeze documente PDF cu funcţie de căutare, inclusiv căutarea uşoară pe bază de text şi recuperarea simplă. Plugin-urile pentru servicii cloud pentru SharePoint, SugarSync, OneDrive, Dropbox, Google Drive™ şi Evernote sunt incluse, fiind oferite şi driverele ISIS şi TWAIN.

Uşor de utilizat şi întreţinut

Modelul DR-F120 este uşor de întreţinut datorită designului ergonomic. Rolele de alimentare pot fi înlocuite de utilizator, ceea ce înseamnă că nu va trebui să suportaţi costurile intervenţiei unui tehnician de service. Costurile rămân reduse şi datorită eficienţei energetice a scanerului, acesta consumând mai puţin de 20 W în timpul funcţionării.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
  • Producător: Canon
  • Cod produs: imageFORMULA DR-F120
  • Disponibilitate: Întreabă

Etichete: Canon, imageFORMULA, DR-F120

Imprimantă cu 8 culori pentru format mare, concepută pentru domeniul artelor grafice. Imprimanta iPF..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
imageRUNNER C1225 este un dispozitiv multifuncţional color în format A4, cu numeroase funcţii,..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
Performanţă impresionantă la volume mari în mod constant Acest model avansat de producţie uşoară ..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 615iZ II cu dispozitiv de finisareOptimizată pentru a spori productivitate..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715i II Concepută pentru a excela în medii corporative, această imprim..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525i IICreată pentru medii corporative dificile, această imprimantă superr..
Loading...