Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Canon imageFORMULA DR-M1060

Canon imageFORMULA DR-M1060

Un scaner A3 versatil şi ultra-compact cu circuit rotativ şi cu circuit drept al hârtiei, care poate fi selectat. Modelul DR-M1060 este perfect pentru scanarea eficientă a diferite tipuri de documente cu formate până la A3, şi nu ocupă mult spaţiu.

 

Beneficii

  • Scaner A3 ultracompact
  • Circuit rotativ şi circuit drept pentru manevrarea diferitor documente
  • Scanare productivă de până la 120 ipm
  • Designul cu alimentare frontală pentru alimentarea comodă cu hârtie
  • Software puternic care include Kofax VRS
  • Pot fi adăugate cu uşurinţă unităţi de scanare cu suport plat sau un modul de cod de bare

 

Specificaţii detaliate


 

Extrem de compact

DR-M1060 este un scaner A3 unic datorită formei compacte, de aceea este ideal în departamentele de birouri corporatiste sau birourile mai mici din filiale care au spaţiu limitat, însă au nevoie de scanare A3. Utilizatorii vor aprecia funcţionalitatea comodă şi eficientă a designului cu alimentare şi ieşire frontală a documentelor.

Manevrare fiabilă şi versatilă a hârtiei

Circuitul rotativ şi cel drept selectabil pentru hârtie, cu mecanism de alimentare robust asigură scanarea uşoară a unei varietăţi de tipuri de suporturi media, inclusiv carduri în relief, suporturi subţiri sau groase şi documente cu lungimea de 3 m. Utilizând modul folio, pot fi scanate documente de format A1. Modelul DR-M1060 include o serie de tehnologii pentru manevrarea sigură a hârtiei. Detectarea alimentării duble cu ultrasunete ajută la prevenirea pierderii imaginilor, iar funcţia de eliberare a alimentării duble (DFR) reduce întreruperile, permiţând utilizatorilor să le ignore rapid şi continue scanarea în situaţii speciale.

Productivitate ridicată de scanare

Modelul DR-M1060 este extrem de productiv datorită scanării duplex ultra-rapide care ajunge până la 120 ipm (A4) şi a alimentatorului de documente cu 60 de coli. În ciuda dimensiunii reduse, acest scaner a fost construit să facă faţă unor volume mari de lucru, de până la 7.500 de documente pe zi.

Procesare perfectă a imaginilor de fiecare dată

Bucuraţi-vă de rezultatele perfecte oferite de numeroasele caracteristici avansate de procesare a imaginilor de care dispune DR-M1060, precum îmbunătăţirea clarităţii textului, care produce imagini clare şi lizibile chiar dacă textul original este de slabă calitate. Funcţii suplimentare precum detectarea automată a culorilor, detectarea automată a formatului paginii şi corectarea alinierii necorespunzătoare, corectarea orientării textului şi eliminarea culorilor personalizate îmbunătăţesc şi mai mult calitatea şi coerenţa imaginilor.

Software inclus pentru îmbunătăţirea productivităţii

Bucuraţi-vă de scanarea rapidă şi uşoară asigurată software-ul CaptureOnTouch pentru operaţii de scanare ad-hoc şi de rutină. Pentru scanarea loturilor mai mari de documente, CapturePerfect este ideal datorită vizualizării miniaturale şi în mai multe ferestre, la care se adaugă opţiunile flexibile precum scanarea în foldere, către e-mail şi SharePoint. Modelul DR-M1060 este furnizat cu eCopy PDF Pro Office şi Kofax VRS (inclusiv AIPE).

Elemente suplimentare opţionale

DR-M1060 dispune de numeroase accesorii opţionale pentru menţinerea unui nivel înalt de productivitate. Scanaţi cărţi legate, ziare şi suporturilor media fragile cu unităţile de scanare opţionale cu suport plat pentru formatele A4 şi A3. Aceste unităţi de scanare dublă cu suport plat conectate prin USB funcţionează perfect în combinaţie cu DR-M1060, permiţându-vă să folosiţi cu uşurinţă aceleaşi funcţii de îmbunătăţire a imaginilor pentru orice scanare. Este disponibil şi un modul de cod de bare 2D care permite recunoaşterea codurilor QR şi a formatelor PDF417 şi Data Matrix prin driverele ISIS/TWAIN.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
  • Producător: Canon
  • Cod produs: imageFORMULA DR-M1060
  • Disponibilitate: Întreabă

Etichete: Canon, imageFORMULA, DR-M1060

Imprimantă cu 8 culori pentru format mare, concepută pentru domeniul artelor grafice. Imprimanta iPF..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
imageRUNNER C1225 este un dispozitiv multifuncţional color în format A4, cu numeroase funcţii,..
Această multifuncţională A4 este destinată firmelor preocupate de rentabilitate şi asigură rezultate..
Combinaţi calitatea şi economia cu această imprimantă de 24” de mare viteză, cu 5 culori. Obţi..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 615iZ II cu dispozitiv de finisareOptimizată pentru a spori productivitate..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715iZ II cu dispozitiv de finisareConcepută pentru a excela în medii corpo..
Canon imageRUNNER ADVANCE 715i II Concepută pentru a excela în medii corporative, această imprim..
Canon imageRUNNER ADVANCE 525i IICreată pentru medii corporative dificile, această imprimantă superr..
Loading...